dilluns, 1 de setembre del 2008

QUÉ QUEDA PER VENDRE EN FASCICLES?



Què queda per vendre en fascicles??

Cada setembre el quiosc s'omple de mil i un fascicles a veure quin més insòlits i inservibles.

Maquetes de tota classe de cases de nines; després de la primera, la casa rústica, va vindre la casa andaluza, després la victoriana... i com no? enguany tenim la mediterrànea... (ves a veure si t'has de quedar sense tots els models!!)

Els vehicles són una altra plaga: cotxes antics, naus històriques, tanques de guerra, motos, camions de publicitat, les grans marques, cotxes esportius, de formula I...bicicletes .... (algú te la de patinets, tricicles o monopatins?)

Tenim les que tempten a les fèmines.... ventalls, caixetes de ceràmica, nines de porcelana vestides com les actrius famoses, anells, punt de creu...


Hi han per a adults carrosses, per a homes drets i fets, per a xiquets i xiquetes, per a noies adolescents, per a esportistes, per als "manyosos", per les nostàlgiques, per als feligresos, per als militars, per als melòmans....

Jo crec que les editorials tenen un llistat de tota classe de perfils humans i van esgotant possiblitats. I la que millor ven, la reinventen canviant els colors i els tamanys dels objectes a collecionar....


Ara... val que està molt bé construir la maqueta del famós vapor "Mississipi", però que castanyes fas amb 100 fascícles enquadernats en 4 tomos que parlen d'aquestes embarcacions, i qui és el que te la paciència d'esperar 100 setmanes per anar arreplegant les peces per construir la maqueta.

No resulta molt més senzill i "barat" anar a una casa de manualitats i comprar la caixa corresponent, i donar-te el gust de triar entre els centenars de mòdels que hi han alli??


Si vos serveix de consol, jo també he caigut en la temptació de les col·leccions per fascicles... i m'he maleït en no poder-la acabar després de gastar-me un pastó i de no mirar-la mai.


De totes formes...........com la majoria de nosaltres, per aquestes dates, m'encanta anar a les llibreries i comprar els primers fascícles de totes aquelles col·leccions que m'agraden.

Sols el primer.... i algun que altre segon!!!!

Salut

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que vaig a ser la primera en estrenar l'apartat de comentaris del teu blog, però estic ben segura de que hi vindran molts més darrere de mi. T'augure un futur brillant per la blogosfera: et seguiré d'aprop.
Benvinguda a la xarxa!!i feliç començament de curs!!
records

Anònim ha dit...

Benvolguda Estel.la: no he pogut resistir-me a acompanyar-te en el teu camí, soc totalment novata en aquestos indrets, però sens dubte hem de fer camí i ningú millor que tú per a guiar-nos, ja que per l'experiència que tinc se que eres molt bona companya. Besets

Estel·la ha dit...

Hola guapes!! Que millor companyes que dues amigues com vosaltres?
Estic encantada de que puga'm fer el camí per les nostres vides juntes.
Una abraçada a les dues!!

Moncho Pais ha dit...

Con certeza que aínda han ter cousas novas no tinteiro. Non sei... bragas usadas de famosas, cachos de sumidoiros de todo o mundo, pelos de mulleres por países... vai ti saber.

Se vexo algo interesante, heino mercar. Unha aperta!